Renovatie

Renovatie

Een keuken hoeft niet altijd helemaal vervangen te worden. Bij Peppper vinden we dat dit ook goedkoper en sneller kan. Kan uw huidige keuken wel een oppeppper gebruiken? Met heel veel ervaring op het gebied van keukenrenovaties ben je bij Peppper niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van snelheid. Door de jaren heen hebben we ontdekt dat een renovatie helemaal niet tijdrovend hoeft te zijn. En we helpen u dan ook graag met het realiseren van een nieuwe keuken, wat de staat ook is van uw huidige keuken.

Voor

Na

Renovatie in één dag: het kan

Een keukenrenovatie van Peppper biedt verschillende voordelen. Zo regelen we de renovatie binnen een dag: we zorgen er op deze manier voor dat u nauwelijks last heeft van rommel in de keuken. Alles is binnen een dag geregeld, zodat u direct kunt genieten van een keuken die er weer uitziet als nieuw! Een keuken renoveren is niet alleen snel geregeld, maar is vaak ook een stuk goedkoper dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken.

In het geval van een renovatie wordt alles vervangen in de keuken: alleen de basis van de keuken zal blijven staan. Gezamenlijk beslissen we wat er wel en niet wordt vervangen. Zo krijg je altijd de keuken van je dromen na een renovatie en wordt er niets zonder overleg verwijderd. Onder een keukenrenovatie valt het verwijderen van de huidige keuken, het vervangen van het keukenblad, het monteren en van de nieuwe apparatuur en het afwerken van de keuken. Bij Peppper keukens regelen we dit binnen een dag voor je: ideaal wanneer je geld en tijd wilt besparen maar wel graag een nieuwe keuken wilt.

Onze werkwijze bij een renovatie

Kiezen voor een renovatie? We komen dan eerst graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. We kijken of de keuken geschikt is voor een renovatie: dit is niet altijd het geval. Is de keuken in zeer slechte staat? Dan is het niet altijd mogelijk om voor een renovatie te kiezen en zullen we adviseren om de keuken in zijn geheel te laten vervangen. Ook in dit geval helpen we u graag met het maken van de beste keuze.

Maak kennis met de beschikbare merken

We bieden graag zoveel mogelijk opties aan, zodat het voor u nog makkelijker wordt de keuken van uw dromen te laten plaatsen. Daarom heeft u bij Peppper de keuze uit tal van topmerken als Miele, Siemens, Bosch, AEG, Bauknecht en meer. Deze merken zijn stuk voor stuk gerenommeerd en zijn een kwalitatieve toevoeging aan uw keuken.

Uw huidige keuken voorzien van een snelle en kwalitatieve oppeppper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken: samen zorgen we ervoor dat u binnen een dag een totaal nieuwe keuken heeft. Heeft u al ideeën of bent u nog op zoek naar inspiratie? 

Bekijk de projecten op onze website en laat u inspireren: een bezoek brengen aan Pinterest is natuurlijk ook een aanrader: hier slaat u alles op in een moodboard, zodat wij de keuken van uw dromen nog beter vorm kunnen geven.

Voor

Na

Voorproefje van onze selectie

Kom in contact met Peppper keukens

Geïnteresseerd in het laten renoveren van uw keuken? U kunt heel gemakkelijk en snel contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht wilt u weten wat uw opties zijn voor een bepaalde ruimte of wilt u weten wat u kunt met een specifiek budget voor een keuken. Dit zijn allemaal vragen die we graag voor uw beantwoorden tijdens een persoonlijk gesprek. Contact met ons opnemen kan telefonisch via 085 0163250 en via de mail, maar ook via het onderstaande contactformulier!