Onze werkwijze

Onze werkwijze

 

Bij Peppper geloven we dat we u blij kunnen maken met een mooie en kwalitatieve keuken, zonder dat dit heel veel tijd en geld kost. Een keuken van topkwaliteit snel geplaatst; wat wilt u nog meer? U bespaart niet alleen veel geld, maar ook veel tijd die je normaal kwijt zou zijn aan een verbouwing. Benieuwd naar onze werkwijze? We laten u hier graag kennis mee maken!

Peppper staat voor een persoonlijke aanpak

We houden van een persoonlijke aanpak en daarom komen we graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Heeft u interesse in een renovatie, een nieuwe keuken of een keuken op maat? We plannen dan graag een afspraak in om bij u langs te komen: we gaan dan samen om tafel om uw mogelijkheden uitgebreid te bespreken.

Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen uitspreken, maar heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Wij adviseren u vervolgens in uw mogelijkheden en geven u ook graag meer informatie over de kosten en de tijd die de werkzaamheden in beslag gaan nemen. Zo komen we snel tot een overeenstemming en kunnen we aan de slag gaan met uw droomkeuken. We willen dit graag snel voor u regelen!

Peer’s 7 zekerheden

 

Altijd vanuit je eigen huis de keuken samenstellen

Altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit

Altijd het grootste aanbod

Altijd gemonteerd door een vakman

Altijd topgarantie

Altijd het beste advies voor u

 Altijd een perfecte service

Nieuwe keuken

Een nieuwe keuken laten plaatsen? We laten u graag kennismaken met een wereld aan mogelijkheden. Kleuren, fronten, grepen, afwerkingen: er zijn tal van opties in het vormgeven van een nieuwe keuken. We werken met hoogstaande kwaliteit keukens uit Duitsland en u bent hierdoor verzekerd van goede kwaliteit en een lange levensduur. Het laten plaatsen van een nieuwe keuken is dan ook een goede investering waar u heel wat jaren optimaal van gaat genieten.

We werken alleen met topmerken

Bij Peppper vinden we het belangrijk om jou zoveel mogelijk opties aan te bieden, waardoor u altijd de keuken krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. Daarom werken we met stuk voor stuk gerenommeerde merken: Siemens, ETNA, BauKnecht, AEG, Pelgrim, Miele, ATAG en Bosch. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en om hun lange levensduur: zo weet je zeker dat jouw nieuwe keuken is voorzien van de beste onderdelen.

Maatwerk & Interieurbouw

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerk en interieurbouw. Een keuken op maat maken biedt heel veel vrijheid: u bent in staat om de keuken te realiseren waar u altijd al van hebt gedroomd. En wij helpen u graag om uw droom werkelijkheid te laten worden. We laten u kennismaken met alle kleuren, afwerkingen en andere opties in ons assortiment. Daarnaast heeft u de keuze uit een van de bovenstaande topmerken waar we mee werken. Niets staat u nog in de weg om een droomkeuken op maat te laten maken: u kunt vandaag nog contact met ons opnemen!

Renovatie

In het geval van een renovatie komen we bij Peppper graag eerst langs om de huidige staat van de keuken onder de loep te nemen. Niet iedere keuken is geschikt voor een renovatie: bij zeer oude keukens zullen we eerder adviseren om een compleet nieuwe keuken te laten plaatsen. Is het wel mogelijk om de keuken te renoveren? In dit geval bespreken we graag de mogelijkheden en uw wensen, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen om uw droomkeuken te realiseren. Wist u dat we een renovatie in een dag voor u regelen? Als u nog aarzelde: geef uw keuken een oppeppper!

Neem contact op voor een afspraak

De vele mogelijkheden, onze persoonlijke aanpak en de snelle service zijn de redenen om Peppper keukens in te schakelen om jouw keukendroom tot uiting te laten komen! We bieden je de complete service en helpen je iedere stap van het proces, zodat je optimaal kunt gaan genieten van jouw nieuwe keuken!

We werken samen met de beste merken en bieden hoogstaande kwaliteit Duitse keukens, zodat we u kunnen voorzien van het allerbeste! Wilt u een nieuwe keuken, denkt u na over een renovatie of wilt u graag een keuken op maat? Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op via onderstaand formulier, Whatsapp, e-mail of bel via 085 0163250